Vi ønsker stolt å løfte frem vårt samarbeid med Optimera – et langvarig samarbeid preget av gode resultater og dedikasjon til kvalitet. Etter å ha jobbet tett på dem igjennom flere år, har vi utviklet en unik innsikt i deres tankesett og hva det er de verdsetter.

Med nettopp den kunnskapen vi har tilegnet oss, sikrer vi at både Optimera og deres konsepter får skinne i rampelyset.

Og i år, som i fjor, skal et helt spesielt konsept skinne på veiene rundt om i Norge.

Road Show 2024
Det hele begynte med en simpel pick-up og tilhenger i 2012. Men siden den spede begynnelsen har Road Show-konseptet vokst til å bli en møteplass som forener fagfolk fra alle hjørner av landet.

I disse dager kjører Optimera i gang semitraileren som skal besøke hele Norge. En hel messe på hjul bringer verktøy, arbeidsklær, festemidler og ekspertise ut til proffkundene. Her presenteres nyheter og gode tilbud fra en rekke leverandører, og i tillegg bys det på hyggelige opplevelser med underholdning, forskjellige konkurranser, samt god mat og drikke.

Road Showet er mer enn bare «enda en måte å vise seg frem på». Det er en reise gjennom landet hvor nettopp opplevelser står i fokus – samtidig som Optimera treffer kundene der kundene er. Men før hjulene begynner å rulle, er det vår jobb i Suburbia å skape forventninger rundt arrangementet og oppfordre til deltakelse. Og slik som Suburbia gjør hvert år det nærmer seg Road Show, har vi jobbet med å skape en visuell identitet og kampanjemateriell som fanger oppmerksomheten til proffkundene.

Å treffe bredt og mange
Fra DM-er til brosjyrer – alt blir laget for å sikre vellykket promo-materiell på flere flater. Men det som kanskje synes aller mest, og det bokstavelig talt, er trailerfolien vi har designet. 

Investering for langsiktige relasjoner
Road Show-et er en gylden mulighet for Optimera til å bygge relasjoner og styrke båndene til kundene. Her kan de snakke om konsepter og vise hva de har – og hvem de er. Slike initiativer krever investering, men resultatene blir gode. Vi er veldig stolte av å være en del av denne reisen. Som et reklamebyrå med spesialisering innen retail og B2B-markedsføring, fokuserer Suburbia ikke bare på å skape øyeblikkelige salg for kundene våre, men vi tror på det å forme varige merker som også bidrar til vekst og lojalitet.

Dessuten er det jo litt ekstra gøy med kunder som gjør det lille ekstra, strekker seg litt lenger, og som gjør noe litt utenfor boksen. Kreative folk er gøy å jobbe med.