I november skrev Kampanje at Helle Thorkildsen takket for seg som sjef i designbyrået Uniform, som er eid av Aller Media.

Nå er Thorkildsens etterfølger på plass. Rita Mostrøm Larsen er ansatt som ny byråleder. Hun får i oppdrag å styrke Uniform innen forretningsforståelse og fremtidsrettet identitet- og tjenestedesign.

- Uniform har betydelig fagkompetanse innen identitetsdesign og tjenestedesign som verktøy for endringsprosesser – og ikke minst samspillet mellom disse. Denne skal ytterligere styrkes med tydelig fokus på gevinstrealising og verdiskapning. Vi skal også bli enda mer dynamiske og fleksible fremover. Pågående endringer i organisasjonen vil gjenspeile dette, sier Mostrøm Larsen i en pressemelding.

- Hva blir dine viktigste utfordringer?

-  Det er viktig at Uniform tar en enda tydeligere posisjon i markedet, med vekt på fremtidsrettede tjenester. I tillegg er samarbeidet med Hyper og OMG en mulighet til å skape spennende, tverrfaglige løsninger for kundene våre, sier hun til Kampanje.

Har jobbet i L’Oreal-konsernet
Hun har ti års internasjonal ledererfaring fra L’Oreal-konsernet, blant annet som internasjonal markedsdirektør for Stella McCartney og for Lancôme i Danmark. Hun er utdannet ved ESSEC Business School (MBA) i Paris og Central Saint Martins (BA) i London.

Før jul skrev Kampanje at  Hyper, OMG og Uniform med i alt 125 ansatte samlokaliseres, og OMG-sjef Jørgen Schibsted også ble administrerende direktør for Hyper og Uniform. Etter påske flytter selskapene, som alle er en del av Aller Media-kontrollere Ahead Group, sammen. Jørgen Schibsted, er godt fornøyd med utfallet av jakten på den nye lederen for Uniform.

- Rita var vårt førstevalg. Utover hennes fagkompetanse innen merkevareledelse, reposisjonerings- og innovasjonsprosesser er også den internasjonale og brede ledererfaringen fra L’Oreal-konsernet en styrke for å utvikle gode synergier mellom de ulike miljøene i Ahead Group, sier han. 

Les mer: Schibsted blir sjef for tre Aller Media-byråer