Heidi Hoen kommer fra stillingen som interaksjonsdesigner i Making Waves, mens Thor Johannes Wang har jobbet som designer i Pioner Labs. 

– Jeg elsker konseptutvikling og å bruke prototyper for å visualisere og verifisere retning og behov med brukere. I Netlife får jeg gjort det, i tillegg til mye brukertesting og å løse ekte problemer for sluttbrukere, sier Moen.

Moen har jobbet med kunder som Get, Ruter og KLP i Making Waves.

– Jeg synes Netlifes sitt fokus på brukervennlighet, design og innhold er en veldig spennende tilnærming. I tillegg til at Netlife er gode på å dele kunnskap og meninger gjennom egne konferanser, seminarer og kurs, sier Wang. 

Wang hadde en original måte å skille seg ut på i søknadsbunken. Designeren satte like så godt opp sin egen nettside for å bli lagt merke til. Nettsiden inneholdt bakgrunn, motivasjon og erfaring, for å ikke nevne gifs.

– Jeg ville gjøre noe som ikke alle andre gjør og sørge for at jeg kunne vise hvem jeg er allerede før første møte. Det funket veldig bra, sier Wang om nettsiden.