UTSOLGT: Kunstig intelligens i markedsføring

19.09.2023 09:00 - 12:30
}
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Konferansen er nå utsolgt! Send en epost til event@kampanje.com for å sette seg på venteliste.

Hvordan bruke kunstig intelligens i markedsføring og kommunikasjon, og faktisk lykkes med det? Velkommen til Kampanjes splitter nye halvdagskonferanse 19. september på Vika kino!

2023 har nærmest blitt kunstig intelligensens år og mange har hatt stor suksess med å implementere kunstig intelligensbaserte løsninger i sin virksomhet.

Vårt kommende AI-seminar løfter sløret på den fremtidige virkeligheten av AI, og samtidig demystifiserer den ved å knekke utbredte myter. Hvorfor frykte det ukjente, når vi kan utforske og lære sammen?

Vi vil gjennom denne dagen gjøre det helt klart hva det er vi snakker om og også hva det ikke er. Vi bruker unødvendig mye energi på å bekymre oss for ting vi ikke behøver å være engstelige for, samtidig som mulighetsrommet er større enn mange er klar over.

  • Møt blant andre Dr. Morten Goodwin, en av forgrunnsfigurene innen generativ AI. Han vil gi en grundig innføring i emnet og engasjere seg i en spennende samtale med teknologi-entusiasten Eirik Norman Hansen.
  • I tillegg vil Emilie Wangen fra TRY Dig som satser tungt på AI, fortelle hvordan du kan komme i gang hos deg.
  • Vi får også besøk av advokat Vebjørn Søndersrød som er partner i Føyen, som vil være til stede for å belyse de juridiske aspektene ved AI-generert innhold. Hans scenekonversasjon med Eirik vil utvilsomt gi innsikt i en verden hvor teknologi og lovverk krysser stier. 
  • I tillegg får du møte Hans-Petter Nygård Hansen viser hvordan han bruker AI-baserte verktøy for å skape engasjerende innhold for seg og sine kunder.

Til samtalene vil du allerede nå kunne sende inn spørsmål som vi vil ta opp og svare på fra scenen selve dagen. Her får du en unik mulighet til å få svar på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra Norges fremste eksperter på området! Lenke til spørsmålportal får du på epost når du har meldt deg på konferansen.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å dykke ned i AIs fascinerende verden og se hvordan du kan bruke denne teknologien til å bli enda bedre og mer effektiv i jobben din som markedsfører – vi gleder oss til å se deg!

__

Grupperabatt! Er dere tre eller flere fra samme bedrift som ønsker å delta? Benytt rabattkode "AI1023" ved samlet påmelding og få 10 prosent rabatt.

Ordinærpris: 2995,- eks. mva.

Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

__

Vil du lære mer?
25. oktober går vi enda mer i dybden på bruk av AI i markedsføring og kommunikasjon, når vi arrangerer et heldagskurset "Bli ekspert på AI med Eirik & Eirik" på Grand Hotel. Les mer om kurset her!

Kampanje Event arrangerer i høst flere andre kurs og konferanser innen blant annet Influencer & SoMe Marketing, LinkedIn, B2B-markedsføring, SEO og sosiale medier. Ta en titt på eventkalenderen vår her!

Program
Tirsdag 19.09.2023

08:15 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:15

Les mer AI – en venn eller en fiende for markedsførere og kommunikasjonsfolk?

Eirik Norman Hansen, Keynote Speaker / Futurist / Author / Entrepreneur / Senior Researcher
Hva er og hvordan kan du bruke AI som et hjelpemiddel som til og med kan gi deg et snev av superkrefter. Dette blir en superkompakt introduksjon til noen praktiske øvelser du kan bruke i morgen!
09:15 - 10:00

Les mer Keynote: Kunstig intelligens - En ny æra for markedsførere

Morten Goodwin, Professor i kunstig intelligens, UiA
Kunstig intelligens er ikke bare en av vår tids mest transformative teknologier, men også en kraft som raskt endrer markedsføringslandskapet. Selv om teknologien i kjernen er avanserte dataprogrammer trent med enorme datamengder, er dens potensial i markedsføring nesten grenseløst. I de seneste årene har AI ikke bare forvandlet hvordan vi nærmer oss dagens markedsføring, men gir også klare indikasjoner på hvor bransjen er på vei. Med evnen til å tilby personaliserte kundeopplevelser og forutsi forbrukertrender, setter AI markedsførere i en posisjon hvor de kan ligge flere skritt foran. Men en ting er sikkert: "Hvis du ikke henger med på kunstig intelligens-kappløpet, hopper du av." I foredraget vil Morten Goodwin dykke ned i dagens bruk av kunstig intelligens i markedsføring, og også kaste lys over hva vi kan forvente i de kommende årene. Hvordan vil AI forme fremtidens markedsføringsstrategier, og hvilke nye utfordringer og muligheter vil oppstå? Bli med for å sikre at du ikke blir etterlatt i støvet av AI-revolusjonen.
10:00 - 10:20

Les mer Samtale og svar på innsendte spørsmål

Eirik Norman Hansen, Keynote Speaker / Futurist / Author / Entrepreneur / Senior Researcher
Morten Goodwin, Professor i kunstig intelligens, UiA
Dr. Morten Goodwin og Eirik Norman Hansen svarer på spørsmål fra deltakerne.
10:20 - 10:40

Les mer Hvordan komme i gang med kunstig intelligens?

Emilie Nøss Wangen, CEO, TRY Dig
Emilie vil gi deg inspirasjon gjennom flere caser om hvordan du kan ta i bruk AI i din organisasjon. Du vil også få inspirasjon til hvordan du kan bruke AI i markedsføring og i produktutvikling.
10:40 - 11:10

Pause

11:10 - 11:40

Les mer Hvordan spiller jussen inn i AI-universet?

Vebjørn Søndersrød, Advokat og partner, Advokatfirmaet Føyen
For å være sikker på hvilke regler som gjelder og hvordan disse slår ut for din bruk av AI i markedsføring må vi vite hvordan teknologien virker og hvordan data brukes. Og det gjør vi jo ikke helt per i dag. Mye er likevel mulig å vite ganske sikkert. Vebjørn skal snakke om ditt ansvar for bruk av AI levert av andre inkludert personvern, opphavsrett, og ditt ansvar mot dine kunder og publikum når du bruker AI både når vi er ganske sikre på hvordan AIen fungerer og når vi er mer usikre på det. Det blir særlig fokus på GPT-løsninger.
11:40 - 12:00

Samtale: Hvilke lover og regler må vi forholde oss til?

Vebjørn Søndersrød, Advokat og partner, Advokatfirmaet Føyen
Eirik Norman Hansen, Keynote Speaker / Futurist / Author / Entrepreneur / Senior Researcher
12:00 - 12:20

Les mer Slik skaper AI engasjerende innhold (nesten) uten et menneske involvert

Hans-Petter Nygård-Hansen, Communications advisor & public speaker
Bli med på en reise inn i AI-verktøyenes verden, og opplev hvordan kunstig intelligens transformerer innholdsproduksjon fra bunnen av. Fra å filme med kamera og droner, redigere videoen, skrive manus, fortelle historien, komponere musikken, og skrive tekst og bilder for sosiale medier - dette er historien om hvordan AI lager engasjerende innhold (nesten) uten at menneskelig intelligens eller kreativitet er involvert.
12:20 - 12:30

Avslutning og oppsummering

Eirik Norman Hansen, Keynote Speaker / Futurist / Author / Entrepreneur / Senior Researcher

Sponsorer

Foredragsholdere

Eirik Norman Hansen
Keynote Speaker / Futurist / Author / Entrepreneur / Senior Researcher,
Hans-Petter Nygård-Hansen
Communications advisor & public speaker,
Vebjørn Søndersrød
Advokat og partner, Advokatfirmaet Føyen
Emilie Nøss Wangen
CEO, TRY Dig
Morten Goodwin
Professor i kunstig intelligens, UiA

Arrangører

UTSOLGT: Kunstig intelligens i markedsføring