Kurs: Slik skaper du furore på Instagram

17.02.2022 09:00 - 12:30
}
Program
Grand Hotel, Karl Johans gate 31, Oslo

Om

2,7 millioner nordmenn har en Instagram-konto. 4 av 10 sjekker den daglig. Enkelte sjekker Instagram h e l e tiden. Engasjerende innhold på Insta flytter meninger og varer, bygger kjennskap og merkevarer. Men hvordan får du skikkelig dreis på innholdsproduksjonen, organisk og betalt? Hva engasjerer? Og hvilke grep kan virke om du vil skape en mer personlig kommunikasjon?

Det er temaet for dette halvdagskurset, der to av Norges ledende Instagram-eksperter, med imponerende dokumenterbare resultater bak seg, deler kunnskap, erfaringer, tips og triks.

Du lærer hvordan kanalen kan utnyttes fra A til Å. Scroll ned på siden for å se hele programmet.

Dette kurset passer for små og store virksomheter og organisasjoner som ønsker å treffe målgruppene sine bedre på Instagram.

Kurset holdes fysisk på Grand Hotel, der du også får mulighet til å diskutere med kursholderne og de andre kursdeltakerne. I tillegg får du delta på en times digitalt møte med Kornelia og Frida uka etter 23. februar fra 14:00-15:00, der du kan stille flere spørsmål som har dukket opp i etterkant og få umiddelbare svar og idéer.

Pris: 3495,- eks. mva. Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

Kurset gjennomføres på Grand Hotel. Hvis det ikke er mulig på den oppsatte datoen i henhold til de gjeldende regler og bestemmelser fra myndighetene, vil vi flytte kurset til en senere dato.

____

Ønsker du enda mer kunnskap om SoMe?

Ta vårt digitalkurs "TikTok, Instagram, Facebook og Snapchat – hva skal til for å lykkes?" først! På dette 3,5 timers lange digitalkurset får du et overblikk over hva som skal til for å lykkes i de sosiale mediene i 2022. Les mer om dette kurset her!

Pris digitalkurs og fysisk kurs: 4995,- eks. mva. Send en epost til event@kampanje.com hvis du ønsker å slå til på dette tilbudet, så får du tilsendt digitalkurset med en gang slik at du kan se det når det passer deg før 17. februar.

Program
Torsdag 17.02.2022

08:30 - 09:00

Lett frokost og registrering

09:00 - 10:30

Les mer Instagram som kanal og hvordan skape engasjerende innhold

Frida Marie Grande, Byråleder og rådgiver, Furore
Lær om: "Hvorfor dere bør prioritere Instagram som kanal", "hva slags innhold engasjerer og ikke?", "tre grunner til at du sannsynligvis ikke får det til", "hvordan skape en harmoni mellom organisk og betalt innhold?" samt "verdifulle erfaringer som fungerte for @amnesty_norge".
10:30 - 11:00

Pause med litt å bite i

11:00 - 12:30

Les mer Lag innholdet mer personlig og få mer effekt av video

Kornelia Minsaas, Partner og rådgiver, Furore
Lær om: "Derfor bør dere satse på personlig kommunikasjon", "få mest effekt ut av videoinnholdet: Innlegg, reels eller story?", "erfaringer fra @DNB Ung og andre Instagram-kontoer", og "slik kommer du i gang på 1 - 2 - 3".

Sponsorer

Foredragsholdere

Kornelia Minsaas
Partner og rådgiver, Furore
Frida Marie Grande
Byråleder og rådgiver, Furore

Arrangører

Kurs: Slik skaper du furore på Instagram