Inge Aasen, tidligere mobilsjef i TV2, er nå ansatt som produktsjef for Lavo, som har har utviklet en app for for livestreaming på mobil og Ipad.

 - Jeg har hatt mange lærerike år i TV 2, men nå føles det veldig riktig å gå løs på noe nytt. Det er utrolig spennende å få lov til å være med å bygge opp noe som er så nytt. Tom Roger Sokki i Lavo og jeg har hatt dialog over en periode og har diskutert flere spennende muligheter i skjæringspunktet mellom teknologi og Lavo, sier Aasen i en pressemelding.

Han synes endringene i tv-markedet er spennende.

- Endringer tv-vaner og færre yngre seere gjør at flere aktører jobber med å gjenoppfinne TV - for å sikre attraktivt innhold som engasjerer og få tilgang til fremtidige forretningsmodeller.

Les også: Lanserer interaktiv tv-kanal sammen med YouTube-nettverk

Les også: Nå skal Paradise Hotel-deltakerne utfordre seerne i ny tv-app

Aasen har arbeidet med sluttbruker-dialogen i mange av de største tv-konseptene og med TV 2 Sumo-distribusjon. 

Lavo-sjef Tom Roger Sokki kommenterer ansettelsen slik:

- Inge Aasen vil få ansvaret for å utvikle Lavo-tjenesten videre ettersom både flere kunder og brukere tar i bruk tjenesten. Selskapet har hatt en eksplosiv vekst i antall brukere og det er viktig å forstå deres brukeradferd og tilby nye relevante tjenester i appen. Inge vil ha det helhetelige ansvaret for produktet, hvor musikk, sport og betalte tjenester for Influencere er viktige satsninger for selskapet, sier Sokki.