Finansdirektøren i Schibsted internasjonale rubrikksatsing, Stein Yndestad, sa opp i medie- og rubrikkselskapet i august til fordel for en tilsvarende stilling i Norva24.

- Det er vemodig å slutte i Schibsted som har vært en fantastisk arbeidsplass i over 20 år. Jeg har mange gode Schibsted-kollegaer i Norge og resten av verden som jeg vil savne, sier Yndestad til Kampanje.

Dermed bytter Yndestad ut medier og teknologi til noe langt mer industrielt og håndfast: Norva24 tilbyr høytrykkspyling, tømmetjenester, tankrens, rørtjenester og industritjenester.

- Vil bygge opp en nordisk aktør
- Da muligheten i Norva24 dukket opp grep jeg den. Jeg ønsker å være med og bygge en nordisk aktør innen vann og avløp ((VA) og Norva24 består av mange flotte selskaper, og mye spennende mennesker. At bransjen ligger langt unna Schibsted gjør ikke noe. Det er mange av de samme utfordringene rundt ledelse og kulturbygging, og dette er også en bransje som kommer til å benytte ny teknologi innenfor mange områder i tiden fremover, sier Yndestad.

I Norva24 er daglig leder, Jon Nesje, «svært fornøyd med ansettelsen av Yndestad». Selskapet ble grunnlagt i 2015 men omsetter allerede for en milliard kroner. Den eldste avdelingen, septiktjenester på hest og kjerre, startet allerede i 1919.

- Yndestads kompetanse og erfaring vil være svært viktig for videreutvikling av selskapet, sier Nesje.

Bred erfaring i Schibsted
Stein Yndestad har på sine over 20 år i Schibsted innehatt en rekke forskjellige rolle og vært ansvarlig for investor relations-virksomheten, finansdirektør for konsernet og økonomidirektør i VG. Fra 2006 til 2015 har Yndestad vært finansdirektør i Schibsteds internasjonale rubrikkselskap. Han har i to perioder vært bosatt i Spania og har lang erfaring med internasjonale virksomheter.

- Jeg gleder meg veldig til å lære en ny bransje å kjenne, og det er med store forventninger jeg går til rollen som CFO. Norva24 består av en rekke vellykkede lokale selskaper med solid erfaring og kompetanse innenfor sine områder. Jeg håper å kunne bidra til videre vekst og lønnsomhet i konsernet, og samtidig beholde en stor grad av entreprenørskap og lokale initiativ i Norva24.