Tidligere i vår kunne Kampanje melde at Frederik Horn ble hentet til en lederjobb i JCP - han kom fra lederjobben i byrået Ernö. Han fikk i oppgave å lede PR & Advertising, som tidligere var to selskaper; JCPR og JCP Ignite.

- Jeg har veldig tro på den modellen vi har nå. Eventdelen er fortsatt størst, men jeg tror at man må tenke helt nytt i reklame- og kommunikasjonsbransjen – og fokusere på merkevarebaserte opplevelser. Reklamefilmen er en saga blott, sier han.

Les også: Horn blir byråleder i JCP - der skal han «bergta mennesker»

Med det som bakteppe er den relativt ferske byrålederen særdeles fornøyd med to nyansettelser. Jannicke Josefsson-Ruud og Christian Kildal Hansen. Begge er ansatt som konsulenter.

- Vi er i en fase der vi ønsker å sette et større fotavtrykk, og hjelpe flere kunder med flere ting. Dette er derfor to viktige hoder å få inn, sier han til Kampanje.

Jannicke Josefsson-Ruud kommer fra Trigger, der hun har jobbet som konsulent de siste fire årene. Hun har også jobbet  i mediebyrået MediaCom. Christian Kildal Hansen vil få et spesielt ansvar for retail og kjedekunder. Han kommer sist fra markedsavdelingen til dagligvarekjeden Meny, der han de siste fem årene har vært Konseptansvarlig for butikk.

- Det er med en stor porsjon ydmykhet, og ikke minst stolthet, at jeg starter i et av landets mest ambisiøse kommunikasjonsbyråer. Jeg gleder meg til å jobbe i et kreativt miljø som jeg frem til nå kjenner fra utsiden som fremoverlent, profesjonelt og talentfullt, sier Christian Kildal Hansen.

JCP PR & Advertising teller nå 31 ansatte. På kundelisten står blant annet Lilleborg, 7-Eleven, Arla og Felleskjøpet.