Futatsu Industries har hentet Preben Killingstad til stillingen som digital direktør. Han går også inn i byråets ledergruppe og blir Futatsu-partner nymmer syv.

- Det er nok av digitale mediebyrådirektører som både sitter langt fra verktøyene og langt fra kundenes helhetlige business. Derfor skilte Preben seg ut fra første stund. Han er vant til å være hands-on og han har vært med å utvikle lønnsomhet for kunder gjennom mange år. Lengde og dybde ble derfor avgjørende, sier byråleder Aris Theophilakis.

Preben Killingstad kommer fra Eniro, hvor han blant annet har bygget opp inhouse-byrået Innsikt.

- Presisjon og intuisjon er en veldig god og enkel tilnærming som mange forsøker å få til, men her har vi pionerene som gjorde dette allerede i 2006. Å jobbe med så mange forskjellige kompetanser og hyggelige mennesker rundt samme bord var en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Killingstad.

- Utgjør dette et stort skifte for deg?

- På én måte så gjør det jo det. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang og sitte på en annen side av bordet, og jobbe med såpass dyktige reklamefolk, strateger og personer som jeg har fulgt med på i mange år.

Han kaller de seneste årene i Eniro for «en transformasjon»

- Jeg har vært en person som har gått foran og prøvd å endre forretningsfilosofien litt og jobbet med nye digitale flater som har gitt oss inntekter også utenfor kjernevirksomheten. Det føler jeg at vi fikk godt på plass. Jeg følger spent med fra utsiden på hvordan de tar det videre.

Foruten Theophilakis og Killingstad, er også Sonja Njølstad, Hågen Pettersen, Svein Larsen, Sigurd Solberg og Kristoffer Reppen partnere i byrået.