Det som til nå har vært et trio, øker til å bli et kvintett – nå har kommunikasjonsbyrået Something Good ansatt de unge talentene Mariann Lunde og Charlotte Nicolaysen.

I november 2016 startet Markus Lind som partner i kommunikasjonsbyrået som samboeren Mai-Bente Paulsen hadde startet. Senere kom også Lise Dragland og nå altså de to nye kreatørene.

- Vi gleder oss veldig mye til å ta fatt på alle de spennende prosjektene som ligger foran oss og har som mål at vi skal vokse ganske kjapt. På relativt kort sikt ser vi for oss at vi må ha på plass en ekstra PR-rådgiver, en tekstforfatter og et kreativt junior-team som ønsker å forandre verden. Intet mindre, uttalte Paulsen til Kampanje den gang.

Les også: Good Morning-topp til PR-bransjen

Les også: Something Good snapper nok en Good Morning-ansatt

Charlotte Nicolaysen kommer fra Knowit i Bergen, og hun teamer opp med sin gamle makker Mariann Lunde, som har tidligere erfaring fra byråene Geelmuyden Kiese og kommer sist fra et engasjement hos We Are Live.

- For oss er det kjempeviktig å vokse med riktige folk, og det er absolutt Mariann og Charlotte. Vi gleder oss til å få dem ombord. Nå leter vi bare etter en mannlig rådgiver for å få utjevnet kjønnsbalansen litt på kontoret, forteller daglig leder, Mai-Bente Paulsen.

- Personlig er det utrolig motiverende at samfunnsansvar og bærekraft er bærebjelken i selskapet. Mange byråer sier det, men det er få som faktisk er tuftet på det og har det som en sentral del av hvem de er, sier Nicolaysen

På kundelisten til byrået står blant annet Godtlevert, Venstre, NAF og Human Etisk Forbund.

Alle mann alle:

Etter de to nyansatte var på plass hos Something Good, er dette de fem personene og den ene hunden som bemanner byrået. Fra venstre: Mai-Bente Paulsen, Lise Dragland, Mariann Lunde, Charlotte Nicolaisen og Markus Lind. Foto: Something Good