Kim Gothaard Taanevig er ansatt som ny kreatør i det ferske byrået Maverix. Han kommer sist fra Hyper og har tidligere jobbet med byråer som Bates, SMFB og Los & Co. På kundesiden har han blant annet Kiwi, Ica, Telenor, Tine og BMW på merittlisten.

- Maverix består av flinke folk som jeg har hatt lyst til å jobbe med. Når sjansen bød nå seg, var valget veldig enkelt. Det å få være med i starten og bygge et byrå er forlokkende. Det gir muligheter til å forme og skape noe som føles som sitt eget. I tillegg er det spennende at Maverix også lager redaksjonelt innhold, sier Taanevig.

Taanevig har også jobbet for Atletico i Barcelona og Springer & Jacoby i Amsterdam, der han blant annet leverte for kunder som Mercedes Benz og Seat.

- Etter flere år med lett flørt, er vi endelig samlet. Kundereferansene til Kim bygger opp under det vi har lett etter i en Maverix-kreatør. Kim er strategisk, brenner for oppgavene, leverer alltid mer enn 100 prosent, og er ikke redd for å gå nye veier, om det løser oppgaven på best mulig måte, sier byråleder Linda Nordheim.