Dagbladet har ansatt digital vaktsjef, ansvarlig for sosiale medier, reporter på Dagbladet Pluss og politisk reporter.

- De har alle vist at de har solid og bred kompetanse. De er tabloidfaglig sterke og har stor gjennomføringskraft – og de har hjerte for Dagbladet, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord i en pressemelding.

- Vi skal sørge for ytterligere rom i Dagbladet for den gode og viktige dagsordensettende journalistikken på alle våre plattformer. Samtidig jobber vi hardt døgnet rundt for å gi leserne et oppdatert nyhetsbilde, og for at Dagbladet skal bli det mest fremoverlente digitale nyhetsmedium i Norge. Vi er svært glade for at vi nå kan styrke vårt hardtarbeidende lag med disse fire, sier hun.

Her er de fire nye:

Ingvild Tvervaag (40) er ansatt som digital vaktsjef. Hun jobber i dag som vaktsjef i Nettavisen. Tvervaag har journalistisk erfaring fra 1998, og har bred bakgrunn fra blant annet TV 2, Nettavisen og Dagbladet. Digital vaktsjef har ansvaret for å styre forsiden på Dagbladet på mobil og desktop i det løpende nyhetsbildet. Hun har studert juss ved Universitetet i Oslo, og har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo.

Matias Ytterstad (33) er ansatt som ansvarlig for sosiale medier. Han har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2013. Han startet som vikar på Sporten, fikk deretter fast jobb som nattevakt og har de siste to åra jobbet i SoMe-gruppa. Han skal lede et team av SoMe-reportere, og vil bli sentral i arbeidet med å utvikle strategier for Dagbladets bruk av sosiale medier. Han har bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og bachelor i Digitale medier fra Universitetet i Oslo.

Torun Støbakk (24) er ansatt som reporter i Dagbladet Pluss. Støbakk har jobbet i Dagbladets nyhetsavdeling siden høsten 2015, det siste året som politisk journalist. Som 19-åring ble hun landets yngste redaktør, da hun ble ansatt som redaktør og daglig leder i Snåsningen. Hun har også jobbet som journalist i Trønder-Avisa, og har utdanning innen statsvitenskap fra NTNU.

Ane Muladal (27) er ansatt som reporter i politisk avdeling. Hun har jobbet i Dagbladet siden høsten 2015, hvor hun har vært i Magasinet, på Dagbladet Pluss og på sporten. Våren 2016 jobbet hun for NRK Brennpunkt, der hun laget dokumentar om beredskapen i Norge. Hun har bachelorgrad i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har også bachelorgrad i administrasjon og ledelse fra samme sted.

Les også: Slik blir Alexandra Beverfjord som Dagbladets nye sjef