Lars Hafstad blir viseadministrerende direktør i mediebyrået OMD.Han har sittet i ledergruppen i OMD som strategidirektør siden han ble hentet fra DDB Oslo for over tre år siden. Stillingen som viseadministrerende direktør er nyopprettet.

- Med Lars som viseadministrerende direktør vil vi styrke oss ytterligere på ledersiden i OMD, slik at vi står enda bedre rustet til å møte de mange spennende mulighetene som ligger foran oss. Lars har spesielt sterk erfaring og kompetanse, og får ansvaret for å videreutvikle og kvalitetssikre helheten i leveransene våre, sier administrerende direktør i OMD, Torstein Rafgård.

- Digitaliseringen i markedet fører til dyptgripende endringer i utfordringene våre kunder står overfor, og vi har klokkertro på at vårt fokus på kompetanseområder som forretningsforståelse, innsikt og strategisk rådgivning vil være avgjørende for verdien vi tilfører kundene fremover, sier Lars Hafstad.

Samtidig hentes strategisk rådgiver Cathrine Dalan inn i ledergruppen.

- Cathrine har svært høy faglig kompetanse og har markert seg som en tydelig stemme, både internt i selskapet og eksternt i markedet. Jeg ser frem til å involvere henne ytterligere i beslutningene fremover, fortsetter Rafgård.