Dagens Næringsliv har ansatt Jannicke Lind i en nyopprettet rolle som leder for kundesuksess-avdelingen. Der får hun det strategiske og operative ansavret for å øke lønnsomheten i DNs kundebase. 

- Dagens Næringsliv har alltid vært det foretrukne mediet for å holde meg oppdatert på hva som skjer i norsk samfunns- og næringsliv. Først og fremst gleder jeg meg til å bli kjent med alle DN-folkene som er med på å skape kvalitetsbevisste produkter. Jeg ser også veldig frem til å jobbe i en fremoverlent organisasjon som investerer mye i ny teknologi og kompetanse for å forstå kundens behov og jobbe innsiktsbasertog datadrevet, sier Jannicke Lind i en pressemelding.

Hun kommer fra rollen som «Nordic customer lifecycle manager» i Canal Digital, og har tidligere jobbet som retention manager i Telio/NextGentel og markedsansvarlig for abonnement i Cappelen Damm.

- Det skal bli spennende å bruke min erfaring om utvikling av kundeporteføljer fra telekom-, forlags- og tv-bransjen til å skape enda mer fornøyde og trofaste DN-kunder og til å vinne morgendagens lesere, sier hun.

- Vi er svært fornøyde med å få med oss Jannicke på laget. Vi har ambisiøse mål for DNs brukerinntekter fremover og hun har med seg verdifull kompetanse og solid erfaring med systematisk og innsiktsdrevet utvikling av kundeporteføljer. Jannicke er en relasjonsbygger og har prosjektledererfaringen som trengs for å skape godt samarbeid og måloppnåelse på tvers av både redaksjonelle og kommersielle miljøer i DN, sier Fredrik Loennecken, brukermarkedsdirektør i DN.