Etter å ha hatt ansvar for talentavdelingen i rollen som Head of Talent i Nordic Screens, søker nå Marte Bruset Lunde nye utfordringer og er ansatt som ny prosjektleder i Hausmann.

- Etter å ha vært med å utvikle den norske influencer marketing-bransjen de siste tre årene, ser jeg nå frem til å bruke min kunnskap i et kreativt byrå. Jeg er overbevist om at vi har mye å lære hverandre, og gleder meg til å utvikle konsepter sammen med de fine folka hos Hausmann, sier Bruset Lunde.

Hos Nordic Screens hadde Marte Bruset Lunde ansvar for noen av de mest vellykkede norske YouTube-casene. Hun har også vært med å legge retningslinjer for influencer marketing i Norge med ANFO og MBL, og holdt flere foredrag om medietrender blant unge i samarbeid med Kantar.

- Marte tilfører en inngående kunnskap om online video, influencer marketing og digital innholdsproduksjon til Hausmann, sier byråleder Vetle Gjevestad Agledahl i Hausmann.

Totalt teller Hausmann nå 12 faste ansatte.

Les også: Hausmann til topps i Gulltaggen – fire gull til ungt reklameteam