Petter Stordalens forlagssatsing Strawberry Publishing utvider med to nye ansatte. Forfatter og lyriker Markus Midré (43) er ansatte som redaktør i forlagene Armada og Capitana med særlig ansvar for nye talenter, mens Gina Stene (31) er ansatt i den nyopprettete stilling med ansvar for massemarkedet.

Stene har åtte års erfaring fra bokbransjen og kommer fra stillingen som salgs- og markedsansvarlig i Bestselgerforlaget.

- Fra utsiden har jeg opplevd Strawberry Publishings inntog i bokbransjen som frigjørende, i en ellers satt bransje. Det er noe utrolig attraktivt med noen som lener seg fremover og ønsker å tenke nytt, sier Stene i en melding.

Salgs- og markedssjef Julie Eikemo Prestø i Strawberry Publishing er glad for at markedsavdelingen nå blir styrket.

- Vi opplever stor framgang og vekst, og ser muligheter i flere deler av bokmarkedet, og jeg trengte ikke mange minuttene med Gina for å forstå at hun var den riktige personen til å videreutvikle vår eksisterende og kommende portefølje i massemarkedet, sier Julie Eikemo Prestø