Christian Printzell Halvorsen (45) vender tilbake til Schibsted etter flere år som toppsjef i teknologiselskapet, Cxense. Det er en jobb Halvorsen kjenner godt til, ettersom han hadde den samme jobben før han gikk til Cxense.

- Jeg har et sterkt engasjement for rubrikk og markedsplasser etter å ha tilbrakt ti år i Schibsted. Organisasjonen er bygget på en fantastisk kultur som tiltrekker seg dyktige ansatte og jeg synes personlig at Finn er en av Norges beste arbeidsplasser. Jeg ser virkelig frem til å begynne på et nytt kapittel i Schibsted og bli kjent med alle de talentfulle kollegaene i Finn, Blocket og Tori i Finland, sier Halvorsen i en melding.

Dermed slutter Halvorsen i forbindelse med salget av Cxense til det amerikanske software-selskapet Piano som Kampanje har omtalt en rekke ganger tidligere i år. 

- Piano ferdigstilte oppkjøpet av Cxense i forrige uke. Det nye, samlede selskapet har kjempespennende vekstmuligheter foran seg med over 300 av verdens ledende medieselskaper på kundelisten. Med transaksjonen gjennomført var også min jobb gjort. Nå gleder jeg meg til å sette i gang i Finn og Schibsted igjen, sier Halvorsen til Kampanje. 

- Hva blir den største forskjellen på det Schibsted og det Finn du skal ta over nå kontra det du selv ledet før du gikk til Cxense? 

- Det blir en god blanding av kjent og kjært, og nytt. Schibsted er jo på mange måter et nytt selskap med Kristin Skogen Lund i lederstolen og Adevinta skilt ut som eget selskap, sier han. 

Konsernsjef i Schibsted og styreleder i Finn, Kristin Skogen Lund, er fornøyd med å få Halvorsen ombord igjen.  

- Han er den perfekte kandidaten til å bygge og utnytte det store potensiale vi har i våre markedsplasser. Hans siste erfaringer fra Cxense er svært relevante for hans nye rolle i konsernledelsen i Schibsted-gruppen, sier Skogen Lund. 

Les også: