Kommunikasjonsbyrået Metro Branding ansetter fem nye og staben teller nå 42 ansatte. Byrået etablert i 2014, har kontorer i både Oslo og Sandefjord, og de fem nyansette blir en del av byråets Oslo-team lokalisert på Stortorvet. 

– Det er spennende å bygge et lag med nye mennesker. Vi ser alltid etter dyktige ressurser som kan bidra til å skape helhetlige og gode kundeopplevelser for kundene våre, sier byråleder Cathrine Stensland.

Tor Arnø kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Dinamo og har nå ansvar for fagområdene innsikt, analyse og effekt i Metro Branding. Gjennom mer enn 25 år i kommunikasjonsbransjen har Arnø bred erfaring med flere fagfelt. 

– For å få til gode, kreative konsepter må du ha gode strategier – og for å få til det, kreves god innsikt. Det viktigste jeg har med meg på reisen i bransjen er at kreativitet, strategi og innsikt henger tett sammen, sier Arnø. 

– I Metro Branding har vi et miljø som tar i bruk denne måten å tenke på, der nettopp kreativitet, strategi og innsikt er prioritert i kommunikasjonen. Det er som å komme hjem, fortsetter Arnø. 

Anne Ellingsen Hoel kommer fra jobb i Hyper som prosjektleder. På digital synlighet er Silje Sunde Kroken ny spesialist i byrået, med mastergrad og bakgrunn innen informasjonsteknologi og journalistikk. Elisabeth Henriksen er nyutdannet teknolog med spesialisering innen interaktivt design. Jonas Gran Thorstein er ny mann på kommunikasjonsformidling, som rådgiver og innholdsprodusent, med erfaring fra blant annet TV 2, NRK og VG Partnerstudio.

Metro Branding hadde i 2019 en omsetning på 61 millioner kroner.