Teknologi- og designbyrået Bakken & Bæck har ansatt Lotte Camilla Holst-Hansen. Holst-Hansen kommer fra stillingen som konseptutvikler og fagansvarlig for UX Design i NRK. 

- For meg er det viktig å ha en meningsfull jobb. Derfor var det ikke enkelt å skulle forlate NRK, hvor jeg fikk ta del i et stort og viktig samfunnsoppdrag. Men jeg har fulgt med på Bakken & Bæck over lengre tid, og er imponert over det de gjør, sier Holst-Hansen. 

Holst-Hansen sier måten designbyrået jobber på er noe av det som tiltrakk henne med jobben. 

- De jobber innovativt og på tvers av disipliner for å skape ideer og løse problemer, noe som tiltaler meg veldig. I tillegg har de solide verdier i bunn og er aldri redde for å starte på noe nytt og spennende, sier Holst-Hansen.

Bakken & Bæck forteller at Holst-Hansen blant annet har ledet designarbeidet med NRKs radio-app som vant Visuelt-prisen for beste digitale design, jobbet på større redaksjonelle prosjekter som femårsmarkeringen av 22. juli og vært involvert i flere P3-prosjekter. 

Før hun ble ansatt i NRK jobbet hun tre år som konsulent i Bekk, med kunder som Posten og Norwegian. 

- Vi ser at det er et akutt behov for innovative og teknologiske løsninger, så vi rigger oss for videre vekst selv om det er urolige tider. Vi har fulgt med på Lotte Camillas arbeid over lengre tid, og er superglad for å ha fått noen som er så sterk på UX, digital historiefortelling og produktdesign med på laget, sier Tobias Bæck, daglig leder i Bakken & Bæck. 

Lotte Camilla Holst-Hansen går inn i et designteam på 18 personer som jobber på tvers av kontorene i Oslo, Bonn, Amsterdam og London. Bakken & Bæck har 65 ansatte og kunder som DNB, Kahoot! og Sats.