Madeleine Strand går fra jobben som redaktør i Kamille og målgruppesjef i Egmont til stillingen som kundeansvarlig og innholdsredaktør i contentavdelingen til Try.

- Det er veldig spennende å få ta del i å bygge opp innholdssatsningen i et hus med så mange dyktige spesialister, sier Madeleine Strand.

Strand har bakgrunn som journalist i VG og har hatt en rekke lederroller i Egmont, som redaktør for utgivelser som Kamille, Det Nye, Foreldre & Barn, Ditt bryllup og Kvinneguiden. 

- Vi er veldig glade for å ha fått Madeleine på laget. Med sin brede redaksjonelle ledererfaring, kreativitet og målgruppeforståelse skal vi lage enda bedre konsepter for våre kunder. Try Innhold skal stå for høy kvalitet forankret i en god merkevarestrategi, og det er vi sikre på at Madeleine vil bidra til, sier leder i Try Innhold, Lene Vintervoll.

Ansettelsen kommer til tross for et krevende marked med mange permitteringer. Også i Try-konsernet har man måttet gå til det skritt å permittere, men enn så lenge er aktiviteten så høy både i Try Råd og Try Innsikt at disse divisjonene er skjermet.

- Det er store endringer i reklamemarkedet på grunn av situasjonen rundt koronaviruset, men vi merker at flere av våre kunder ser viktigheten av å vedlikeholde kontakten med kundene sine med godt og relevant innhold som er riktig for merkevaren, Strand blir den tiende ansatte i Try Innhold. Tross situasjonen rundt koronaviruset har de stor tro på videre vekst, sier Vintervoll.