- Dette er drømmejobben i et byrå som jeg har beundret fra utsiden, så jeg gleder meg veldig til å jobbe med spennende kunder og dyktige folk, sier Jonas Sverrisson Rasch i en melding. 

Rasch har tidligere jobbet som journalist i Dagbladets nyhetsredaksjon. Han kommer fra mediebyrået RED dentsu X, der han har jobbet med innhold og digitale strategier.  I TRY blir han innholdsredaktør og rådgiver.

- Jeg har latt meg imponere veldig over veksten innen innhold og strategisk rådgivning, og har bare blitt mer imponert nå som jeg har blitt kjent med resten av TRY-huset. Her leveres det en utrolig stor bredde til kundene, fortsetter han.

Lene Vinttervoll, leder i Try Innhold, sier at de opplever stor etterspørsel etter godt innhold fra sine kunder, og at de merker effekten av at stadig flere har fått øynene opp for kvalitetsinnhold i både egne og betalte flater. 

- Vi er veldig glade for å få Jonas på laget. Hans brede erfaring med blant annet finans, bærekraft, reiseliv, retail, ernæring og forsvarssektoren gjør at han har en verdifull kompetanse som flere av våre kunder etterspør, sier Vintervoll.