KK har ansatt Ida Elise Eide Einarsdóttir som ny moteansvarlig. HUn har en master i journalistikk fra Universitet i Oslo og ti års erfaring som redaktør og journalist. 

- Jeg gleder meg stort til å være med på å løfte mote- og skjønnhetssatsingen i KK ytterligere. Som Norges største kvinnemagasin på print og nett er det naturlig at KK har en sterk posisjon her. Jeg er opptatt av å ta mote og skjønnhet på alvor, og å se det som fenomener som strekker seg langt utover «bare» klær og sminke, sier Eide Einarsdóttir i en pressemelding.

Hun kommer sist fra jobben som redaktør for motenettstedet Melk & Honning.

- Det er klart at det er vemodig å forlate Melk & Honning som jeg har vært med på å bygge opp til å bli en ledende stemme i den norske moteverdenen. Men dette er rett og slett en sjanse jeg ikke kan la gå fra meg. Med over to millioner sidevisninger hver uke når KK svært bredt ut. Det er det på tide at motebransjen anerkjenner.

Ansvarlig redaktør i KK, Ingeborg Heldal, tar imot sin nye motesjef på følgende måte:

- Ida er en av bransjens aller dyktigste og mest respekterte, og jeg er utrolig stolt av at hun tar med seg sin kompetanse og sitt unike blikk for trender og mote og blir en del av KK. Hun besitter en helt unik kombinasjon av faglig tyngde og tabloid teft, som kommer til å løfte KK sin mote- og skjønnhetssatsing. I tillegg gleder jeg meg stort til å dra nytte av hennes eksepsjonelle estetiske sans og store nettverk.