Mediebyrået PHD tar i disse dager imot en hel gjeng med nye ansikter, inkludert digitalplannere Emilie Skjennem, Marie van Eeden, Casandra H. Eide, Ole Tom Petterssen og Bendik Bernås, digitalrådgiver André Skoog, V/A manager Mihai Dumitrescu og digital manager Vivian Vestre.

Administrerende direktør for PHD, Marie-Louise Alvær, er godt fornøyd med utvidelsen.

- Vi er veldig glade for å ha fått på plass disse flinke folkene. Det er en ambisiøs og sprudlende gjeng med unge talenter, kombinert med mer erfarne men like sprudlende spesialister.

Emilie Skjennem er en av fem nye plannere som har funnet veien til byrået.

- I PHD er det bratt læringskunde, og lærer av de beste i bransjen. Det er et byrå med stort fokus på samarbeid og å spille hverandre gode. Alles ideer og innspill blir verdsatt like høyt og det er kjempemotiverende, sier hun.