Det digitale markedsføringsbyrået A2N har inngått et strategisk og kreativt samarbeid med de erfarne strategene og kreatørene Erik Heisholt og Anders Krokfoss. Det skriver selskapet i en pressemelding.

- Etter over 20 år med strategisk utvikling og produksjon til digital reklame, nettsider og sosiale medier, så har vi diskutert hva det neste naturlige steget ville være. Vi har et tett og godt forhold til våre opp-dragsgivere, og opplever ofte at vi kunne utviklet større kommunikasjon sammen hadde bare forholdene ligget til rette, sier Jo Simen Skog, gründer og styreleder i A2N.

- Med det strategiske samarbeidet med Erik Heisholt og Anders Krokfoss, kan vi nå tilby utvidede kommunikasjonsprosesser på høyt plan, til glede og inspirasjon både for våre kunder, og våre dyktige ansatte,, fortsetter han.

Anders Krokfoss har lang erfaring fra merkevare- og forretningsutvikling, blant annet som direktør forretningsutvikling i Microsoft og sjef for barnemagasiner og Disney Publishing Nordic i Egmont.

Erik Heisholt har pver 30 års erfaring som kreativ leder og konseptutvikler og er i dag gründer og kreativ leder i Heisholt Inc.

- Anders og jeg har kjent hverandre i over 20 år og alltid hatt god kjemi og herlige faglige diskusjoner. De siste to årene har Anders vært kunde hos Heisholt Inc., og vi har fått ytterligere bevist at våre felles tanker om åpenhet, ærlighet, inkluderende samarbeid, strategisk og kreativ nysgjerrighet er noe som skaper en bra energi, som vi i felleskap ønsker å tilby til andre oppdragsgivere og strategiske samarbeidspartnere, sier Heisholt.

- Jeg har selv lang erfaring på internasjonalt nivå fra Egmont og Microsoft med å sitte på andre siden av bordet som kunde, så jeg bare vet at svært mange markedsførere der ute trenger en raskere, tettere, mer inkluderende måte å jobbe på i en travel hverdag, men som allikevel leverer strategier, konsepter, tanker og innovasjoner på skyhøyt nivå. Som styremedlem i A2N vet jeg også at kombinasjonen A2N, Heisholt og Krokfoss kan levere på nettopp dette, legger Krokfoss til.

Samtidig vil de fortsette å drive sine respektive selskaper som normalt, opplyser duoen om i pressemeldingen.

- Vi er allerede i gang på flere av våre oppdragsgivere. Samarbeidet gir umiddelbar effekt, og både positiv energi og utvidede muligheter. Vi gleder oss til å se hvordan dette kan utvikle A2N videre i tiden som kommer, sier Thomas Langseth, daglig leder i A2N.