Kristian Haukland og Simen Ødemotland Instefjord er WALs nyeste kreative team. Ødemotland Instefjord meldte nylig overgang til byrået.

- Kristian har vært hos oss i tre år nå og er en fandenivoldsk og spissfindig kreatør som tar faget sitt på alvor. Simen har jeg nå hatt gleden av å bli kjent med gjennom prosessen og ikke minst en uke inn i jobben, sier byråleder Herman Mueller Stormyr.

Byrålederen er meget fornøyd med sin nye signering og det ny kreative teamet i byrået.

- Simen er en klartenkt og nydelig type, og det er en glede for meg og resten av WAL at han ville begynne hos oss.  Jeg er helt sikker på at dette teamet vil lykkes svært godt hos oss i årene som kommer, fortsetter Mueller Stormyr.

Ødemotland Instefjord forteller at dette var en mulighet han ikke kunne gå glipp av.

- Etter ni år i NORD DDB har jeg fått gleden av å jobbe med mange bra folk, både i form av kollegaer og kunder sier Instefjord. Men når det åpnet seg en mulighet til å jobbe med Kristian i WAL, så var det bare å gripe den. Jeg har blitt tatt varmt imot, og fått bekreftet at alle de positive tingene jeg har hørt om WAL faktisk stemmer, sier han.

Haukland er stolt over å ha fått med Ødemotland Instefjord som sin nye makker.

- Simen er «the real deal» og et varp for både meg og WAL. Vi har kjent hverandre lenge, men aldri hatt muligheten til å jobbe sammen før nå. En uke uti så sitter latteren løst og tankene er gjennomtenkte, vi har derfor bestemt oss for å i hvert fall gi det en uke til, sier han.

WAL sin kreatørstall teller nå fem kreative team.