Eric Costa Øvreby ansettes som salgssjef med ansvar fordagligvare og Horeca. Han kommer fra stillingen som kommersiell sjef i Arla med ansvar for Cocio og Starbucks. Costa Øvrebry har tidligere har jobbet med sosiale medier og markedsføring innen ernæring.- Jeg ser virkelig frem til å starte opp i Carepacks og være en del av vekstambisjonene og innovasjonstakten som nærmest ligger i veggen her, sier Costa Øvreby. 

Daglig leder Stig Ola Johansen i Carepacks sier selskapet skalerer videre og fortsetter å styrke teamet for å fortsette kategori, distribusjon og markedsutviklingen.

- Eric sin bakgrunn fra fra FMCG, start-ups, digital markedsføring og administrasjon, samt et skarpt øye for innovasjon og lidenskap for gode produkter, blir viktig for Carepacks videre vekst, sier han. 

Les mer om Carepacks her: Snacks-gründere vil inn på chipsmarkedet - bygger seg opp med Norgesgruppens nye mediebyrå

Henter fra Sverige
Filip Rönnkvist
ansettes som Account Manager og skal jobbe med salg, markedsføring og distribusjon. Rönnkvist har bakgrunn som regionssjef fra FMCG-selskapet Lohilo i Sverige og skal jobbe med å videreutvikle porteføljen, og i tillegg etablere ny distribusjon sammen med resten av teamet.

Carepacks-sjefen Johansen forteller at ambisjonene fremover blir å øke distribusjonen innenfor dagligvare og og at det krever at de «stuffer opp» administrasjonen. - Vi har en ambisjon å være både mer synlig og tilgjengelig for eksisterende produkter. I tillegg jobbes det med produktutvikling og som betyr god innovasjonstakt. Vi vil se flere produkter fra Carepacks i markedet i tiden fremover og dertil mer synlige. For å lykkes behøves mer og annen kompetanse, sier Johansen.