Mediacom har hentet to erfarne medierådgivere fra konkurrentene Starcom og Dentsu og det Anthony Diaz og Anne Britt Flaten som Media Manager. Diaz, som starter opp som sjef for sosiale medier, har de siste fire årene vært hos Starcom i Oslo, men var før det også innom Starcoms kontorer i Peru.

- Å begynne i Mediacom var et valg som ble tatt ut fra et ønske om å utvikle meg profesjonelt og personlig, og her så jeg at det var mange spennende muligheter, sier Anthony Diaz.


Han mener Mediacom «har noen av de største og mest spennende kundene i bransjen» og er «et miljø som er opptatt av å utvikle både kunder og ansatte.»

- Jeg hadde hørt mye positivt om MediaCom, både om forholdet til kundene og hvordan de ansatte blir behandlet og ivaretatt, og opplever at det stemmer veldig godt. Jeg setter stor pris på det ansvaret jeg har fått her og den tilliten jeg har blitt vist.

I tillegg er det også klart at Anne Britt Flaten har gått inn i stillingen som medisjef og har med seg nesten 18 års erfaring fra Dentsu-systemet.

- Selv om jeg har vært lenge i bransjen så er jo dette en bransje der det hele tiden skjer noe, og det er spennende å se at mediebyråer jobber litt ulikt.  Jeg er enig med Anthony i at Mediacom har et spesielt godt og inkluderende læringsmiljø og gleder meg til å være en del av dette, sier Flaten.

Administrerende direktør i Mediacom, Britt Skjeppestad sier det har vært «noen særdeles travle år» i medibyrået.

- Men vi prøver allikevel å ha fokus på at vårt mantra « People First, Better Results» skal etterleves. Vi prøver så godt vi kan å ta godt vare på ansatte og kunder og skape et bra miljø for læring og vekst. Det er jo virkelig kamp om de gode hodene nå og det aller beste er jo dersom vi kan gi flinke folk muligheten til å vokse hos oss, så det prøver vi å legge til rette for. Nå er vi også inne i en periode der vi får mange nye ansatte som har med seg masse ny kompetanse og energi, og det er veldig gøy, sier Skjeppestad.