Etter nesten fire år i  Oda, er Louise Fuchs på vei ut av selskapet. Det skriver hun selv i et innlegg på Linkedin

- Det var riktig tid for meg å finne på noe nytt. Det har vært et fantastisk arbeidseventyr å jobbe i Oda og jeg er utrolig stolt og takknemlig for alt vi har fått til, sier Fuchs til Kampanje.

Fuchs begynte som kommunikasjonsdirektør i det som da het Kolonial i 2019. I januar i år gikk hun over i en stilling som Global Director of Sustainability.

- Det siste året har jeg jobbet bare med bærekraft. Da fikk vi også etablert et team som jobbet dedikert med bærekraft og de ga et supert ekstra trøkk på arbeidet. Jeg kommer til å heie masse på mine kollegaers viktige arbeid videre her! sier hun.

- Har ikke ny plan klar
Louise Fuchs har tidligere vært kommunikasjonssjef for Schibsted Media Groups globale produkt- og teknologi-satsinger, og hun var også administrerende direktør for United Influencers i en kort periode.

- Hva vil du gjøre nå?

- Jeg har ikke ny plan klar, men jobben som endringsagent har i hvert fall gitt mersmak. Det er fremdeles mye som må tas tak i, og vi har ikke fått bedre tid. Det blir spennende å finne ut hva neste steg blir.

- Har vært en god venn
Oda-sjef Karl Munthe-Kaas takker Louise Fuchs for samarbeidet.

- Hun har ledet arbeidet med å forme kommunikasjon og bærekraft fra start og har drevet arbeidet i Oda. Og hun har vært en god venn. Det har vært et inspirerende og godt samarbeid, og jeg ønsker henne masse lykke til videre, skriver han i en tekstmelding til Kampanje.

Oda står nå midt i en stor kuttprosess. 70 årsverk skal bort og kuttene skjer primært i Global Group Services, avdelingen som jobber med plattformutvikling og utenlandssatsing.

- Vi må endre strategi fra hypervekst til moderat vekst, sa Oda-sjefen til Dagens Næringsliv i starten av måneden.