Sara Voll, Liste Lotte Monsen og Anna Larsen er alle nyansatte i PR-byrået Nucleus denne høsten. Byråleder Anette Jamtvedt mener bredden av leveranser er en av styrkene til byrået.

- Det gjør oss i stand til å bistå kunder fra A-Å og sørge for at alle tiltak og planer henger godt sammen og leder mot de samme målsettingene. Et viktig grep for å fortsette dette gode arbeidet, er å styrke kapasiteten innenfor alle fagdisiplinene våre. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått så fine og dyktige rådgivere som Sara, Lise og Anna med på laget, sier Jamtvedt.

Voll har tidligere jobbet i mediebyrået Mediacom og A2N digitalbyrå. Nå har hun digital designer hos Nucleus.

- Nucleus sitter på mange spennende kunder og oppdrag jeg ser frem til å bidra på, sammen med en utrolig hyggelig og faglig sterk gjeng, sier Voll.

Monsen har på sin side jobbet som kommunikasjonsrådgiver og digital designer i Norsk Boligbyggelags Landsforbund de siste fem årene, og har nå blitt kommunikasjonsrådgiver i Nucleus.

- Det er utrolig gøy å få være en del av et så stort kreativt miljø. Jeg gleder meg skikkelig til travle dager med masse variasjon og til å hjelpe kundene våre med å nå målene sine, sier Monsen.

Larsen er ny innholdsrådgiver i byrået og kommer rett fra University of Leeds hvor hun har fullført en mastergrad i International Communication. Hun har arbeidserfaring fra jobb ved siden etter å ha jobbet med innholdsproduksjon hos Aasmundsen Consulting.

- Jeg er veldig glad for å kunne kickstarte karrieren hos Nucleus. Med solid fagkompetanse innenfor hele bredden av kommunikasjon er dette et sted jeg kan fortsette å utvikle meg faglig. Jeg ser frem til å bidra på varierte prosjekter fremover, sier Larsen.