Even Westerveld tar over etter Thomas Midteide som ny konserndirektør for Kommunikasjon og bærekraft (K&B) i DNB. Det skjer etter at Midteide slutter i banken til fordel for en tilsvarende jobb i Telenor.

- Jeg gleder meg til å få Even tilbake til DNB-familien. Han kjenner oss veldig godt etter flere år i banken, og har gjort en strålende jobb i Vipps, sier konsernsjef Kjerstin Braathen i en melding.

Westerveld jobbet i DNB før han begynte i Vipps og kommer dermed tilbake til DNB. Han var kommunikasjonssjef i DNB i syv år før han begynte i Vipps.

- De tre årene i Vipps har vært fantastiske og intense, og jeg tar med meg enormt mye læring «hjem» til banken. DNB er en sterk blanding av utrolig flinke folk, kapital som bidrar til vekst og omstilling, en viktig samfunnsaktør og en digital stjerne på den internasjonale bankhimmelen. Det er umulig ikke å bli motivert av en sånn jobb, sier Even Westerveld.

Thomas Midteide sier en melding at han er evig takknemlig for alle utfordringene han har fått i DNB.

- De 13 årene i DNB har vært en fest, sier Midteide. 

Les også: Thomas Midteide går fra DNB til Telenor