Etter et par korte stopp i hodejegerne Teft og Badenoch + Clark, har Halldor Skard Jr. funnet seg en ny jobb i eiendomsbransjen. Skard jobbet tidligere i Google i syv år før han sluttet i 2021. Nå starter han opp Senior Customer Success Manager i boligforvalteren Solibo.

- Jeg har i lengre tid hatt lyst til å jobbe i eiendomsbransjen, og samtidig savnet tilbake til en mer teknologiorientert kultur som jeg har lang fartstid fra i Google. Når jeg kom over Solibo syntes jeg det var utrolig spennende, fordi det svarte godt til det jeg så etter, og fordi det alltid er spennende med aktører som utfordrer det etablerte. Jeg gleder meg stort til å bli en del av teamet som kun ser muligheter og har en drive som passer meg godt, sier Skard Jr. til Kampanje.

I Google jobbet Skard med B2B-salg av digitale verktøy og tjenester til store norske selskap og målet er nå å sette Solibo tydelig på det norske proptech-kartet (property technology eller eiendomsteknologi på norsk, red. anm.).  Solibo har i halvannet år hatt SaaS-plattformen Solibo Home på markedet, et verktøy som forenkler hverdagen for styrer i sameier og borettslag. I senere tid har Solibo også begynt å utvikle eget bransjesystem for forvaltning av borettslag.

- På leting etter software for å forvalte våre borettslag og sameier fant vi ikke en løsning vi syntes var god nok. Vi begynte derfor i 2021 å utvikle vårt eget forvaltningssystem, forteller Magnus Babsvik, daglig leder i Solibo.

Skard Jr. har tidligere også jobbet i Aftenposten og Dagens Næringsliv.