Dan Ruben Johansen er ansatt som markedssjef for Volkswagen personbil. Han kommer sist fra Aller Media og stillingen som direktør marked, men har også tidligere jobbet i Harald A. Møller.

- Vi i Harald A. Møller har hatt gleden av å samarbeide med Dan Ruben helt siden han var i Mediacom i 2010. Med sine sterke faglige kompetanse, strategiske evner og dessuten erfaring fra bilbransjen, er han den ideelle kandidaten til stillingen som markedssjef for Volkswagen personbil, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller, i en pressemelding.

Johansen har tidligere jobbet som digital rådgiver i Mediacom. Da jobbet han blant annet med Audi, Škoda og Volkswagen hos Harald A. Møller. I 2016 ble han hentet til bilimportøren som digital manager, før turen gikk videre til Aller Media i 2018.

Nå går han inn i ledergruppen til Volkswagen personbil Norge. Målet er å gjenerobre posisjonen som Norges mest solgte bilmerke.

- Da jeg ble hentet i 2016 var jeg motivert av læringsmuligheten ved å få jobbe med noen av de fremste markedsførerne i landet. Det å kunne lære av, og sparre med, noen av de beste i bransjen i tiden hos Harald A. Møller ga meg verdifull ballast som jeg har fortsatt å bygge videre på, sier Dan Ruben Johansen i meldingen.

- Det å nå få ta steget til å selv påta meg rollen med å forvalte en av Norges største, og samtidig mest tradisjonsrike og spennende merkevarer, gjør at jeg kjenner på stolthet og et aldri så lite snev ærefrykt, sier Johansen.

Rollen som markedssjef for Volskwagen har tidligere vært besatt av Thomas Mietinen.

Les mer: Markedssjefen til Volkswagen i Norge slutter: - Morsomme, lærerike og krevende år