- Å få jobbe med en offensiv, landsdekkende merkevare er en drøm. Vi har allerede startet arbeidet med å bygge en solid merkevareplattform, og nå skal vi ta det videre, sier Erlenn Stavnås Ingebrigtsen, i en pressemelding.

Han blir markedssjef i eiendomsmeglerkjeden &Partners, som nylig har fått hjelp av Anti til å oppgradere visuell profil, i tillegg til å lansere nye nettsider og verktøy som skal hjelpe både kunder og meglere med markedsføring av boliger.

Ingebrigtsen er utdannet eiendomsmegler og har tidligere vært nestleder i NEF og CMO i Nylander &Partners.

- Vi er kommet i gang med å bygge en god grunnmur i merkevareplattformen, så nå skal vi få satt den ordentlig, men planene for å foredle merkevaren og kundeopplevelsene videre er allerede i gang, sier han.

Administrerende direktør Marianne Garang er svært fornøyd med ansettelsen.

- Erlenns erfaring innen både marked og eiendom er uvurderlig. Han vil være en viktig bro mellom kontorene våre og våre samarbeidspartnere innen marked og kommunikasjon, sier Garang.

Hun viser til sterk vekst de siste årene og at dette er årsaken til at &Partners styrker administrasjonen med en egen markedssjef.

- Jeg kunne ikke vært mer tilfreds med å ha fått Erlenn med på laget. Jeg er overbevist om at han vil være en viktig bidragsyter for at &Partners skal levere på vårt uttalte mål om at alt vi gjør og skal øke verdien for kundene våre, det være seg eiendomsmeglerne eller sluttkunden.