Nylig kunne Heisholt Inc sikre seg Trafikkforsikrings-foreningen til kundelisten, og nå har byrået sammen med animasjonsbyrået Racecar laget sin første kampanje. Trafikkforsikringsforeningen, eies av skadeforsikringsselskapene.

For denne uken trer et nytt gebyr i kraft – som man må betale dersom man ikke har forsikret bilen sin.

- Over 100.000 norske kjøretøy er uforsikret, og mange eiere står i fare for å bli gjeldsslaver. Det er ulike grunner til at folk ikke betaler forsikringen sin. Men så lenge kjøretøyet har skiltene på, skal forsikringen være i orden. Fra 1. mars 2018 blir det veldig dyrt uten forsikring.  Da kommer et gebyr på 150 kroner for hver eneste dag bilen er uforsikret, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge, i en melding.

Kampanjen består av film, radio, annonser i avis og ulike formater på sosiale medier. Medieflater er Discovery-nettverket og P4, annonser i VG - alt i samarbeid med Mood Communication.

Gründer Erik Heisholt i Heisholt Inc forteller at de har forsøkt å finne en balanse mellom påminning og kjeft.

- Når vi skal snakke til så mange mennesker som har valgt å ikke betale forsikringen for kjøretøyet sitt - eller glemt det - så må vi være tydelige uten å kjefte alt for hardt, sier Heisholt.

Tidligere i år fikk Heisholt Inc også Kjells Markiser på kundelisten. 

Her kan du høre radiospotten.

Og her kan du se filmen: