Navn: Ole Kristian Hustad

Stilling: Daglig leder, Morgenstern

Årets ferie: - Årets ferie består av tre uker hvor det aller meste foregår på hytta i Larkollen. Her bruker vi dagene på å trene om morgenen og hygger oss med noe godt i glasset på kveldstid. Det gjelder å være i balanse, vet du. 

Den perfekte sommermaten: - Det er nykokte reker fra Hvaler, kjøpt i Engelsviken, sammen med en iskald Aass fatøl. Også blir det gjerne en øl til dessert også. 

- Nå som stormen rundt 7-Elevens kondomreklame har lagt seg: Hva har du lært av alt som har kommet av reaksjoner på kampanjen? 

- Jeg har lært at det lønner seg å dra på. Vi fikk fryktelig mye ut av noen skarve boards. Så må jeg si at jeg har det veldig gøy når det koker litt, og det tror jeg 7-Eleven hadde også. 

- Tenk deg at du arrangerte en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med og hvor går ferden? 

- Da synes jeg det hadde vært gøy å ta med meg tre ganger Polmarer (brødrene Lasse (SMFB), Bjørn (Kitchen) og Morten (Try) Polmar, red.anm.) ned til Larkollen. Jeg tror de alle hadde hatt godt av å lufte seg litt i Østfold. Så ville jeg laget en quiz for å få avdekket hvem av de som har mest kunnskap om kommunikasjonsfaget, og servert kranskekake til vinneren. 

- Hvor mange GDPR-eposter har du fått og hvor mange av dem har du lest? 

- Jeg har fått alt for mange, og jeg har ikke lest en eneste en. Men jeg har laget en veldig fin film om GDPR for Finn som kommer over sommeren, og den er det lov å glede seg til. 

- Hvem eller hva irriterer deg aller mest i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen? 

- Det må være all snakk om bransjeglidningen. Jeg er sååå lei av det ordet. «Bransje» og «glidning» høres jo ikke noe gøy ut. Også tror jeg at ingen kan bli best på alt, og derfor er det deilig å jobbe i Morgenstern hvor den eneste ambisjonen er å være det beste reklamebyrået. 

- Hvilken overskrift drømmen du om å se på Kampanje.com i høst? 

«Sommerpraten med Hustad mest lest på Kampanje i 2018!» 

- Hvem eller hva har du minst tillit til i Medie-Norge? 

- Det er NRK jeg har mest tillit til når det kommer til nyhetsformidling, men ellers er det ikke så mange jeg ikke har tillit til. 

- I 7-Elevens kondomreklame advares turistene mot klamydia. Hva advarer du dine utenlandske venner om når de kommer til Norge? 

- Det samme som 7-Eleven selvfølgelig! Kampen mot klamydia har såvidt startet, og den må vi fortsette med. 

- Høstens tv-duell står mellom Fredrik Skavlan på TV 2 og Anne Lindmo på NRK1. Hvem velger du og hvorfor? 

- Selv om jeg liker Lindmo best, har jeg plass til begge to i livet mitt. Jeg er ikke så travel at jeg ikke har tid til å streame dem eller se dem lineært.