Norges Skiforbund Alpint bytter ut ski med joggesko fra Reebok i sommer. Det er første gang alpinlandslaget inngår en samarbeidsavtale med en skoprodusent.

- Vi er meget glade for å inngå et samarbeid med Norges Skiforbund Alpint. Det norske alpinlandslaget og Reebok går hånd i hånd når det kommer til verdier, kultur og ikke minst fokuset på å bli den beste versjonen av deg selv. Vi gleder oss til samarbeidet, og ønsker utøverne lykke til i sesongforberedelsene, sier merkevaredirektør i Norden, Nicolas Nath.

Norges Skiforbund er godt fornøyd med sin nye samarbeidspartner.

- Reebok er en fantastisk merkevare å samarbeide med. Deres fokus på kvalitet, tilpasning til utøveres behov og optimalisering av utstyret som kreves i allsidig trening, er en enorm støte for oss. Vi har allerede testet en del av deres sko tidligere, og ser nå frem til å virkelig bygge verdier for hverandre. Det er med glede og stolthet vi nå lanserer samarbeidet med Reebok, sier markedssjef for alpint i Norges Skiforbund, Christopher Frankum.

Skiforbundet vil ikke kommentere størrelsen på avtalen, men informasjonsrådgiver Claes-Tommy Herland understreker at det dreier seg om en samarbeidsavtale og ikke en sponsoravtale med logoeksponering.