Eiendomsimperiet til Carl Erik Krefting, Carucel Holding, styrker seg på markedssiden. Selskapet sitter med en rekke attraktive eiendommer i Oslo Sentrum og har blant annet har overtatt eierskap og forvaltning av bygulvet i Bjørvika.

De nye ansatte er Elin Schjenken Halvorsen og Ida Sofie Grimstad. Sammen skal de ha hovedansvar for markedsføring av all kommersiell eiendom i Barcode, Sørenga, Munch Brygge og Bispevika Nord.

- Det er med stor entusiasme og ydmykhet vi tar fatt på arbeidet med å videreutvikle og ta ut det kommersielle potensialet i Norges mest attraktive og spennende bydel. Tror vi kan si at vi har fått den mest spennende utfordringen noen kan få i eiendomssammenheng og vi føler oss enormt privilegerte, sier Halvorsen og Grimstad i en felles uttalelse.

Halvorsen er ansatt som markedsdirektør. Hun kommer fra stillingen som markedssjef for kjøpesentrene i Skandinavia i Steen & Strøm. Ida Sofie Grimstad er ansatt som markedsansvarlig. Hun har vært partner og kreativ leder i byrået Emergence Projects i fire år.