Nå får Creuna svaret på om de har lykkes med å øke andelen med kampanjen de har laget for Oslo kommune.

«Ikke la en annen stemme ta valget fra deg» er budskapet i kampanjen, som har vært synlig på boards, materiell på stemmelokaler, kommunenes egne flater og i sosiale medier de siste ukene. Målet er å få flere ut av sofaen og inn i stemmelokalet. 

- Under utformingen av kampanjen har vi jobbet tett med designerne for å utnytte de visuelle mulighetene som finnes i profilen på best mulig måte, uttaler Anders Asheim, som er Art Director i Creuna.

Kommunen er så langt fornøyd med resultatet.

- Vi ønsket å nå ut til Oslos innbyggere med et budskap som motiverte og engasjerte og fikk folk til å tenke over hva som skjer hvis de ikke benytter stemmeretten. Dette budskapet sier det akkurat som det er. Hvis du ikke stemmer er det noen andre som tar valget for deg. Etter tilbakemeldingene å dømme har vi truffet godt med budskapet, sier Ingvild Åsgård, kommunikasjonssjef for valg I Oslo.

Samarbeidet mellom Creuna og Oslo kommune har tidligere resultert i ny visuell identitet for kommunen.

Les mer: Bruker nesten 5 mill. på ny Oslo-design: - Har kommet litt feil ut