Hvert år blir det holdt rundt 150 foredrag på Anfos mange arrangementer og på Den store annonsørdagen på Latter i dag ble markedsdirektør Hanne Norstrøm-Ness i Vipps kåret til den beste av dem.

- Det er bare fantastisk fint og utrolig kult, når vi har vært å mye ute og snakket i år, at vi legges merke til, at folk er nysgjerrige på temaene våre og at vi får masse tilbakemeldinger på læringspunktene våre, sier Norstrøm-Ness til Kampanje.

Det var 16 foredragsholdere i finaleheatet og tre av dem kom fra Vipps. De var, i tillegg til Norstrøm-Ness, nestsjef i Vipps, Elisabeth Haug og markedssjef Kine Merete Bergseth. Vipps får dermed en spesialpris for innsatsen.

- Med en slik dominans valgte Anfo å se litt bort fra statuttene og dele ut en egen, og historiens første, spesialpris til Vipps. Med tre forsøk og tre kandidater rett i finalen valgte Anfo helt uten blygsel å gi en egen spesialpris til Vipps, sier juryen.

Prisvinneren i Vipps tror ikke det er tilfeldig at de markerer seg i år.

- Det er jo noe med mengdetreningen som hjelper de fleste. Jeg tenker at vi får fått til veldig mye bra med arbeidsmetodikk og tverrfaglig samarbeid i Vipps, og det er historier vi ofte snakker om. Og så hjelper det at vi har en merkevarehistorie og har vokst så raskt i løpet av fire år, sier hun.

- Vi er en gjeng som liker å prate og da er det lett å bevege seg ut på en scene, legger hun til.

Se video med vinneren her:

Les mer: Vipps-dominans i kampen om å bli bransjens beste foredragsholder: - Vi brenner for det vi gjør

- Prisen for Årets foredragsholder deles ut for å vise at vi setter pris på våre gode faglige venner. Som hvert eneste år hjelper oss med en viktig del av Anfo sitt arbeid, nemlig konferansevirksomheten, sier administrerende direktør Jan Morten Drange i Anfo.

Her er de nominerte til prisen Årets foredragsholder, i tilfeldig rekkefølge:

Elisabeth Haug, Vipps

Thomas Johansen, PHD

Sindre Kjoså, RED Performance

Hanne Norstrøm-Ness, Vipps

Cathrine Moksnes, Good Morning Naug

Christian Nordby Bø, Mindshare

Vebjørn Søndersrød, Advokatfirmaet Ræder

Anders Willstedt, seriegründer

Håvard Rønnevig Bakken, Anfo

Dr. Johnny Ryan, Brave

Chris Baréz-Brown, Upping Your Elvis

Kjersti Jamne, Telia Norge

Kristoffer Vangen, Bauer Media

Vibeke Trasti, Olav Thon Gruppen

Torbjørn Furu Krogstad, Geelmuyden.Kiese

Kine Bergseth, Vipps

Les også: Snapchat vokser i rakettfart i ny annonsørrapport – flere trekker i Facebook-bremsen