Sponsor- og eventforeningen har i alle år stelt i stand til fest med den store «Sponsor- og eventprisen». Nå vil styreleder Gunnar G. Nybø gjøre alt mye større.

- Sponsor- og eventbransjen er i stor vekst, og behovet for endring og tilpasning i markedsføringsmiksen endrer seg. Vi har derfor bestemt oss for å utvide med åtte nye priser for å belyse mangfoldet som opplevelsesmarkedsføringen vil romme i fremtiden, sier Gunnar G. Nybø, styreleder i Sponsor- og eventforeningen.

I dag kan Sponsor- og Eventforeningen avsløre at det skal kjempes om totalt 18 kategorier i «Sponsor- og Eventprisen» for 2020. De åtte nye prisene er: «Årets spire», «Årets brand activation», «Årets bruk av profil», «Årets roadshow», «Årets Messe/fagarrangemenet», «Årets arena», «Årets high five» og «Årets nyskapning.»

Går fra dag til uke
Men det stopper ikke der. I tillegg til å gå fra ti til 18 priskategorier ekspanderer Sponsor- og eventprisen fra dags- til ukesarrangement når prisarrangementet blir til Sponsor- og eventuka. I en melding fra foreningen heter det at «mangfoldet, bredden og helheten i opplevelsesmarkedsføring gjør også at Sponsor- og Eventforeningen velger å utvide den årlige bransjesamlingen fra én til fire dager.

- Når det gjelder å fylle Sponsor- og eventuka med innhold er tanken at det i tillegg til arrangementer i foreningens regi vil være medlemmer og sponsorer som inviterer på ulike faglige møteplasser. Dette er foreløpig i planleggingsfasen, sier Nybø til Kampanje. 

Så langt er det satt ned en prosjektgruppe der Tron Mathisen i 6.sans, Linda Eng Strand i Norsk Tipping, Ann Kristin Syversen i Tine og Stian Grøstad i Gjensidige deltar sammen med daglig leder Hege Mauroy.

Jakter ny sjef
Dette blir noe av det siste Mauroy gjør som leder av foreningen, da hun går av som sjef 31. desember i år.

- Hvordan går det med jakten etter ny leder av Sponsor- og Eventforeningen?

- Jeg kan bekrefte at vi har tre spennende kandidater som skal presentere seg i et annengangsintervju i morgen. Vi satser på å ha en ny daglig leder på plass i løpet av desember og senest 1.januar 2020. Vi kommer med mer konkret informasjon så snart vi har anledning til å bekrefte noe, sier Nybø.