Ringnes har etter det som beskrives som en omfattende pitch nå valgt Nova Vista som et av sine byråer for å ivareta selskapets merkevareaktiviseringer. Nova Vista skal dermed få nordmenn til å velge merkevarer som Pespsi Max, 7 Up og Mountain Dew.

Med det henter byrået inn sin andre nye kunde på kort tid etter at Experian nylig valgte Nova Vista som nytt pr-byrå. 

- Det er selvsagt stort for oss at Ringnes velger Nova Vista som byrå for aktivisering av noen av selskapets viktigste merkevarer, sier Espen Hermansen, rådgiver og kundeansvarlig i byrået.

- Det vitner også om at kommunikasjonstjenestene vi leverer er av høyeste kvalitet når det gjelder kreativitet, gjennomføring og strategi, legger han til.

- En ekstra stor fjær i hatten
Daglig leder i Nova Vista, Stig Ove Gulbrandsen, sier han er stolt over det teamet har prestert, og at Ringnes er en strategisk viktig kunde for byrået.

– Det er en ekstra stor fjær i hatten å få et selskap som Ringnes på kundelisten. Ikke minst er det en super måte å starte det nye året på, sier Gulbrandsen.

Han forteller at de nå har fått mange spennende kunder på kort tid.

- Det vitner om at det er behov i markedet for et byrå som Nova Vista som jobber med det vi har definert som opplevelsesbasert kommunikasjon, sier Gulbrandsen.

- Kreative og gjennomførbare ideer
Thomas Breinholt, merkevaresjef i Ringnes for Pepsi, Mountain Dew og 7up, sier de var på jakt etter byrå som kan levere på tvers av fagdisipliner, og som evner å skape kommunikasjon som engasjerer og begeistrer.

- Nova Vista presenterte kreative og gjennomførbare ideer vi mener vil bringe oss nærmere vårt mål om å være den prefererte tørsteslukkeren iblant folket i vårt langstrakte land, sier merkevaresjefen. 

Teamet bak seieren i Nova Vista er nevnte Espen Hermansen, Petter Gjelsnes (rådgiver og leder for PR- og innhold), Stine Amundsen (kreatør), Jørgen Berg Nilsen (prosjektleder), David Olavsrud (design) og Ina Susanne Karlsen (design).

Nova Vista omsatte i 2018 for 61,4 millioner kroner og hadde et underskudd på omtrent 4,5 millioner. Byrået har 27 ansatte og er en del av et av Aller Medias byrånettverk Ahead Group.