Det norske hopplandslaget vil fra og med årets sesong gå i representasjonstøy fra Fibra. Fibra blir et nytt klesmerke som skal lanseres på det norske markedet og da med utøvere som Maren Lundby og Daniel Tande i spiss.  

- Hopp blir vår ambassadør for å få Fibra opp og fram. Det er et sportsmerke som vi ønsker å bruke på individuelle utøvere og ulike idretter utenfor lagidrettene. Vi har lenge snakket om å styrke oss innen sykkel og ski, og vi ser at hopp har profiler vi kan bruke for å hjelpe våre selgere til å få merket ut i butikkene, sier leder for Elite og kjede i Scantrade, Geir Nordahl i en melding.

Scantrade er Norges største leverandør på klær og tøy til fotball- og håndballklubber i breddeidretten, har store planer for samarbeidet med NSF hopp. Han sier han «på sikt ønsker å bygge en egen hoppkolleksjon som blir en Norge-kolleksjon»

- Hopperne skal være med å utvikle og påvirke klærne de selv går i. Når man ser hoppgutta og hoppjentene så skal man umiddelbart se at det er snakk om Norge og Fibra, sier Nordahl.

Scantrade har også kjente merker som Scott (sykkel) og Umbro (fotball og håndball). Nå sikter man seg også inn på skimarkedet. Avtalen med Hopplandslaget er femårig og varer i første omgang til 2025.

- Vi gleder oss til å samarbeide med en norsk aktør som har både lager og distribusjon i Norge. Jeg er overbevist om at vi kan utvikle et samarbeid som vil være fruktbart for begge parter. Vi ser store muligheter for å bygge og styrke en egen identitet for hopp gjennom bekledning og relaterte effekter når vi nå får en innovativ og helnorsk partner på laget, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen.