Dior har satt opp en Miss Dior pop-up i seks forskjellige byer rundt om i verden i september og oktober.

I tillegg til Paris, New York, Milano, Tokyo og Düsseldorf, så er også Oslo med på denne kampanjen. Oslo ble valgt i forbindelse med åpningen av Diors første butikk i Norden, som for øvrig befinner seg på Steen og Strøm.

- Konseptet heter «Millefiori Garden» og du blir invitert inn til en fargerikt, blomstrende og duftende Miss Dior univers, forteller Rebekka Aas-Engelstad, LVMH Client Lead Norway i Publicis Media.

Prosjektet ble utviklet i samarbeid mellom Dior, Publicis og Clear Channel, mens JCP fikk oppdraget fra Clear Channel med å virkeliggjøre idéen.

Isabel R. Davis Brodtkorb, Project Manager Create i Clear Channel, forteller at det ligger en stor laginnsats bak Miss Diors pop-up.

- Vi gikk flere runder før vi landet på dette konseptet. Selve utbyggingen møtte også på noen utfordringer underveis, men ikke noe som vi ikke klarte å løse sammen. Resultatet ble knallbra. Kunden ble veldig fornøyd, og pop-up’en fikk stor oppmerksomhet i bybilde, forteller Davis Brodtkorb.

Dior inngikk egen avtale med Oslo kommune for å få tillatelse.

- Vi opplever at annonsørene ønsker å ha en interaksjon mellom produktet og kundene i større grad enn tidligere. Kundene skal ikke bare se produktet, men de skal også få lukte, prøve og oppleve det, sier Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel, som ser en økende etterspørsel av lignende kampanjer.

Og på grunn av nettopp denne pågangen, så har Clear Channel satt en selger dedikert til salg av markedsplasser. Det er også et eget team i Clear Channel som hjelper med å utvikle kreative konsepter.

- Slike kreative kampanjer får ofte stor oppmerksomhet, og aktivering. Både Porsche og Polestar fikk svært sterke resultater på sine kampanjer. Kreative kampanjer har også en tendens til å spre seg i sosiale medier, et godt eksempel på dette er Maarud. Så det er ikke vanskelig å forstå hvorfor dette er attraktivt for annonsørene, forteller Højland Nyegaard.

Se filmen her: