Prisen for Årets annonsør skal deles ut under Mediekonferansen som avholdes den 4. november på Gamle Museet i Oslo. Den har fått navnet «Andre boller - historier om endring».

Denne gangen er det opp til bransjen selv å nominere annonsører de mener fortjener prisen, før juryen tar over og velger ut en vinner.

- Dette er pris som henger høyt, og med oss i år har vi fått en kompetent gruppe mennesker fra både mediebyråer og mediehus til å hjelpe oss til å vurdere hvem prisen skal gå til, sier styreleder Masha Scekic i Mediaforum.

Årets jury består av Pelle Stensson (Dentsu), Marie-Louise Alvær (PHD), Chris Tallerås Steen (Aller Media), Britt Skjeppestad (Mediacom), Christian Haneborg (Schibsted), Christian Thu (Amedia).

Pelle Stensson er juryleder, og kan fortelle at kriteriene for prisen er nye i år.

- Årets Annonsørpris er en pris som går til en annonsør som det seneste året har vist en betydelig omsetnings- eller andelsvekst i sitt marked basert på god kunnskap om sitt eget marked, samfunnets generelle utvikling og sin egen merkevares kortsiktige eller langsiktige muligheter. Det er også viktig at annonsøren har skapt en tilhørende fremoverlent og relevant markedsstrategi for å øke sin konkurransekraft, sier Stensson.

Les også: Dette er finalistene til årets mediepriser - OMD stikker av med fire vinnerlodd