Norsk Tippings reklamefilmer med hunden Otto har gjort stor suksess. Nå lanserer de en ny nettløsning der den gullfisk-vinnende hunden kan plukke ut Lotto-tallene for kundene, og presenterer dem på ekte Otto-vis.

- Vi vet jo at bursdagsdatoer er en klassisk måte å plukke ut tall på. Etter at de er plukket ut, så går man fort litt tom. Derfor er denne løsningen ganske så genial, sier Tove-Kristin Liberg, ansvarlig for markedskommunikasjon i Norsk Tipping.

I tillegg til den nye nettløsningen kom det også nye TV-filmer denne uken hvor Otto blant annet et på nakenspa.

Les mer: Lotto er igjen tilbake med Otto: - Gøy at folk ønsker å se mer

Løsningen er satt sammen av flere filmer, en kampanjeside produsert av Try Apt, som videre er koblet opp mot Norsk Tippings spillserver. Tallene Otto velger ut kan dermed benyttes i neste trekning, ved hjelp av ett enkelt trykk.

- Det ble godstemning her da vi fylte opp den automatiske trekningsmaskinen vi hadde utviklet med 34 morsomme Otto-filmer. Det ble en deilig miks av moro og teknologi som vi selv ble forelsket i, sier Pål Smitt-Amundsen, utvikler i Apt Creative Tech.

De involverte fra Norsk Tipping er nevnte Tove-Kristin Liberg, i tillegg til Henning Øium og Pernille Storholm Skaret.

Teamet fra Pol består av Monika Augustsson, Emma Gyllenbreider, Janne Brenda Lysø, Marius Hanstad, Christian Lauritzen, Mads Bergstrøm, Ole-Jakob Bøe Skattum, Jonas Stava og Ole Jacob Steen-Hansen.

Fra Apt har Jonathan Averstedt, Andreas Høegh, Knut Sverre, Annette Werner og Smitt-Amundsen bidratt.