De siste årene har Netflix-serien «Drive to survive» skutt fart på motorsport-interessen i Norge og verden ellers. Samtidig har Norge aldri vært nærmere å ha en sjåfør i det gjeveste selskapet.

18 år gamle Dennis Hauger vant nemlig i fjor Formel 3 og skal i år kjøre i Formel 2. Det er nivået under Formel 1 og stjernene Lewis Hamilton, Max Verstappen og Mick Schumacher.

Les også: Maskorama-effekt for håndballjentene og tidenes F1-tall: - En flott sportshelg for oss

Lendo, som er en portal for refinansiering av lån og kreditt, blir nå en del av laget til Hauger. Avtalen mellom partene er på ett år, med oppsjon på forlengelse.

- Vi er drevet av høyteknologi, og elsker konkurranse. Dennis driver en av de teknisk mest avanserte idrettene i verden, og er en suveren ambassadør som treffer bredt på våre målgrupper. I likhet med Dennis er vi offensive i tankegangen, og har et langsiktig perspektiv på samarbeidet. Vi blir mer enn gjerne med ham opp i det aller ypperste selskapet, skriver Lendo i en pressemelding.

Lendo vil pryde både bilen og utstyret ellers gjennom sesongen. Sesongen har 14 TV-sendte løpshelger.

- Sammen skal vi i år skape aktiviteter og oppmerksomhet i sosiale medier og i andre kanaler, og om ikke lenge blir Dennis sentral i kommunikasjonskonseptet når Lendo utvider vårt tjenestespekter og introduserer sammenligning av billån som en del av porteføljen. Vi vil parallelt være synlige på alle Viaplays kanaler og plattformer som sender alle løpene gjennom sesongen, skriver Lendo.

På det øverste nivået i formelbil er det kun 20 sjåfører som kjører. Dennis Hauger er en del av Red Bull-akademiet i motorsport og kjører for laget Prema.