Den nye markeds- og kommunikasjonssjefen i Global Connect, Christian Kamhaug, har gjort flere nye ansettelser i fiberselskapets norske markeds- og kommunikasjonsavdeling.

- Jeg er veldig glad for at vi har fått på plass et så faglig sterkt team. Det er stor etterspørsel et[1]ter nettopp denne typen kompetanse om dagen, og sånn sett har det vært en enorm luksus å kunne velge på øverste hylle, sier Kamhaug til Kampanje.

De nye ansettelsene er Kristian Holst Brandsberg som skal jobbe med digital markedsføring og Anne Josephine Rutherford som blir markedssjef.

- Både Anne Josephine og Kristian har tung kompetanse og erfa[1]ring fra å jobbe med B2B-markedsføring, og jeg er veldig trygg på at vi skal nå våre mål med de to som stammen i vårt markedsføringsteam, sier Kamhaug.

Kristian Brandsberg har de siste årene drevet som selvstendig konsulent innen digital markedsføring, mens Anne Josephine Rutherford kommer fra stillingen som partner og rådgiver i Inbound Group.

I tillegg til de tre nyansettelsene Kristian Brandsberg, Anne Josephine Rutherford og Christian Kamhaug, består GlobalConnects norske markeds- og kommunikasjonsavdeling av kommuni[1]kasjonsspesialist Stine Trulsen som har vært i selskapet siden 2019.

- Det er nok av spennende utfordringer for oss som helt nytt team å ta tak i. GlobalConnect har ambisiøse vekstmål i det norske markedet, og teamet vårt har en viktig rolle i dette arbeidet. Nå skal vi alle bli litt bedre kjent med hverandre, selskapet og bransjen, samtidig som vi skal løfte merkevaren og bidra til fortsatt gode salgsresultater for GlobalConnect i Norge, sier Kamhaug.

GlobalConnect er en av de ledende leverandørene av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa.