- Utendørskanalen er inne i et svært sterkt år. Jeg er glad for at vi nå har fått flere svært kompetente nyansatte som vil bidra til å holde momentumet oppe og styrke vår posisjon i markedet, forteller Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard.

To av de fem nyansettelsene får plass i ledergruppa. Nils Li kommer fra stillingen som salgssjef i Finn eiendom og skal lede etableringsavdelingen i Norge.

- Jeg tror min bakgrunn fra både forretningsutvikling, inntektsoptimalisering og salg kan være med å bidra til at vi lykkes videre med å sikre gode, solide og lønnsomme avtaler som kundene våre vil ha og som selskapet kan kapitalisere på, sier Li.

Kathrine Raknerud går også inn i en lederrolle når hun blir salgssjef i Clear Channel. Hun kommer fra en lignende stilling i tech-selskapet Elaway hvor hun var med på bygge selskapet opp fra startup til etablert.

-Dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. I tillegg til å være en stor og viktig aktør i utendørssegmentet, er Clear Channel opptatt av å gi tilbake til samfunnet, det appellerte virkelig til meg. Det gir en ekstra dimensjon når pengene jeg skal bidra til å dra inn kommer så mange til nytte, sier Raknerud.

Søskenpar bytter «utendørsfamilie»
Søskenparet André Ness og Monita Ness bytter arbeidsgiver fra Ocean til Clear Channel. André i stillingen som grafisk designer og storesøsteren som Major Client Manager. Monita tar med seg internasjonal erfaring fra sine syv år i Ocean Outdoor London.

- Clear Channel har stor påvirkningskraft på det som skjer i markedet med tanke på både innovasjon og videreutvikling av både kampanjer og formater. I tillegg synes jeg Clear Channel bidrar til å utvikle kanalen og setter OOH på mediekartet, sier Monita.

- Clear Channel er den største utendørsaktøren i Norge, og som tidligere ansatt hos en konkurrent så har jeg alltid hatt dem på radaren som et spennende selskap. Så det å få mulighet til å lære hva som gjør Clear Channel så bra, og være en del av selskapets kompetente markedsavdeling, er et steg videre for min karriere, forteller André.

Går fra mediebyrå til kanal
Clear Channels ferskeste tilskudd i kollektivsigneringen er Miriam Eidesen. Hun kommer fra byrået Wavemaker og blir nå key account manager.

- Utendørs er en viktig del av mediemiksen, som jeg har hatt mye med å gjøre i tidligere rolle. Jeg vil derfor gå inn i et selskap der jeg kan fortsette å bygge min kompetanse innenfor utendørsfaget, forteller Eidesen.

Hun har ved sin tidligere arbeidsgiver hatt mye kontakt med Clear Channel og kjenner derfor godt til sin nye arbeidsplass.

- Jeg vet at dette er en plass med høyt kompetansenivå og mye bra folk. Jeg liker det Clear Channel står for – både av sosiale verdier og deres ønske om å være nytenkende og utviklende for kanalen. Det gleder jeg meg til å bli en del av, sier Eidesen.