I sommer kom nyheten om at designstudioet Elle Melle og reklamebyrået Bmerk i Ålesund slår seg sammen. Byrået ledes av Kristin Bjånes som sist kommer fra en stilling som Consultant Manager i Atea, og har lang erfaring fra reiselivet med lederstillinger i selskaper som Scandic Radisson, Hotel Brosundet og Quality Hotel Waterfront.

Det fusjonerte selskapet teller 14 ansatte som samlokaliseres i Ålesund sentrum.

- Regionen vår har flere gode og spesialiserte byråer. Ved å slå sammen det som var et ledende designbyrå og det som var et ledende merkevarestrategisk reklamebyrå, får nå bedrifter og merkevarer flere muligheter til å oppnå sine hårete ambisjoner. For her på Nordvestlandet har vi verdensledende selskaper innenfor en rekke ulike bransjer. Og de må bli mer synlige. Så vi ønsker å oppmuntre de til å vifte med begge hendene, enten det er på den nasjonale eller internasjonale scenen. Og det virker som flere allerede har sett hva vi ønsker å få til, siden vi både har landet nye kunder og nye prosjekter med eksisterende kunder den siste tiden, sier byrålederen i en pressemelding.

Byrået har også fått nytt navn - Peil - som skal spille på kompetansen byret sitter på.

- Så nå sitter vi sammen i Apotekergata 9A, med den beste utsikten til Ålesund sentrum. Her skal vi skape en ny kreativ møteplass - der strategier, visuelle identiteter, filmer, annonser, websider, foto, tekst, pakningsdesign, sosiale medier og annen magi skal utvikles. Og vi ønsker kunder og talentfulle fagfolk velkommen innom, avslutter Bjånes.

Les mer: Designstudio og reklamebyrå slår seg sammen: - Vi tar det beste fra to verdener