LOfavør er fordelsprogrammet for alle LO-forbundenes medlemmer. 25 LO-forbund, med til sammen én million medlemmer, har tilgang til LOfavørs medlemsfordeler.

Sammen med Accenture Song skal LOfavør utvikle et konsept for hvordan de skal utvikle mer relevant og tilpasset kommunikasjon. Markedsansvarlig i LOfavør, Cecilie Loe, forteller at målet er å gi medlemmene mer relevant og tilpasset kommunikasjon.

- Tilpasset kommunikasjon til én million medlemmer er krevende, både med tanke på strategi, prosess og ikke minst innholdsproduksjon. Det er viktig for oss å være relevant i vår medlemskommunikasjon, slik at flest mulig ser mulighetene de får gjennom LOfavør, sier Loe.

Per Cato Risberg, digital plattformansvarlig hos LOfavør, sier at de har investert i en teknologisk plattform som gjør LOfavør og forbundene i stand til å være mer relevante i medlemskommunikasjonen. Men plattformen i seg selv løser ikke dette.

- Det har derfor vært viktig at vi nå har fått på plass en strategi, prioritering og kommunikasjonsplan sammen med Accenture Song. Det er nå vi får ut potensialet i vår plattforminvestering, sier Risberg.